Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хліборізка промислова EMP.3004
- Потужність двигуна: 0,37 кВт - 220 В
- Довжина хліба: 480 мм
- Висота хліба: 130 мм
- Товщина зрізу: 13 мм
- Кількість лез: 30
- Леза з нержавіючої сталі.
Хліборізка Empero
Хлібобулочна продукція власного виробництва - обов'язковий пункт меню кафе, ресторанів і пекарень. Щоб красиво подати її до звичайного обіднього або банкетного столу, батони і багети доводиться акуратно різати ножем, намагаючись уникнути великих відходів у вигляді розламаних скибок і крихт. Пропонуємо для Вас зекономити час і сили, а також знизити відсоток браку, використовуючи професійне обладнання Empero EMP.3004.
Універсальні машини для нарізки хліба від відомого турецького бренду мають привабливою вартістю і підвищеною надійністю. За своїми технічними характеристиками вони здатні конкурувати з престижними європейськими аналогами.
Основні параметри моделі
Хліборізка Empero має компактні габаритні розміри (650х650х700 мм) і стильний дизайн. Вона проста в обслуговуванні, розрахована на інтенсивні навантаження і тривалий термін служби.
Масивний стійкий корпус вагою в 120 кг забезпечує надійну фіксацію машини на поверхні робочого столу і відсутність сильних вібрацій. Важкий ніж, легко ковзає в пазах, легко розрізає буханки будь-якого типу і сорту.
Професійна хлеборізка сконструйована таким чином, щоб при необхідності можливо легко замінити ніж. Ви зможете з легкістю встановити його самостійно замість тупого або деформованого леза, не чекаючи приїзду сервісної служби. У роботі задіяно одночасно до 30 ножів.
Відмінні риси агрегату
Для створення комфортних умов практичного використання і підвищення безпеки хлеборізка настільна оснащена:
• спеціальними стопери на коліщатках;
• запобіжниками, які захищають від випадкового вильоту ножа з пазів і отримання порізів;
• аварійний вимикач;
• спеціальним відсіком для збору крихт, що утворюються в процесі різання.
Фірмова хлеборезка для використання в пекарнях і закладах громадського харчування допоможе за лічені секунди отримати потрібну кількість скибочок хліба однакової товщини, мінімізуючи обсяг відходів. Максимальна кількість буханців, які можна нарізати протягом однієї години, досягає 400 одиниць.
Класична машина для нарізки хліба працює від звичайної електромережі з напругою в 220 В. Її потужність становить усього 0,37 кВт, що дозволяє раціонально витрачати ресурси, і скоротити витрати на обслуговування обладнання.